Flowers

Ännu ett välgjort spel från populära speltillverkarna NetEnt – sloten Flowers har allt du kan önskar och mer därtill. Med massor av spännande växter och blommor är spelet definitivt något för den trädgårdsintresserade, men också för alla som gillar välgjorda spel med snygg grafik där det händer mycket och där vinsterna är många. Spelet lanserades 2014 och har hela 30 linjer och totalt 5 olika hjul. Symbolerna är blommor av olika slag, precis som namnet antyder, men också bokstäver, Wild-symboler och Free Spins.

Ett spel som passar alla

Eftersom du kan satsa så lågt som 0.03 är Flowers ett spel som passar de flesta, och som kan vara ett bra nybörjarspel för den som vill prova på det här med slots. Erfarna spelare kan dock satsa upp till 75 EUR på spelet, som då bjuder på andra möjligheter och naturligtvis också större jackpotts. Högsta vinsten på sloten Flowers ligger på 50 000 EUR, vilket är över en halv miljon svenska kronor – inte helt fel!

Trevligt spel med hög återbetalningskvot

Spelet är snyggt utformat och har en glad och välkomnande ton. Det är trivsamt att spela Flowers och man dras snabbt in i spelet. Free Spins-symboler kan dyka upp på olika sätt och förekommer som både double och single, och du kan få upp till 30 Free Spins om rätt antal symboler visas samtidigt eller i följd. RTP för Flowers slots ligger på 96,3 %, och detta är relativt högt jämfört med andra slots i samma kategori. Det betyder att det finns goda möjligheter att vinna stort när du spelar Flowers, vilket alltid är trevligt även om man i första hand ska spela för att det är roligt och spännande.

Många sätt att vinna

De Wild-symboler som förekommer i spelautomaten Flowers liknar natursymboler som sol och moln, och kan skapa vinster på nya sätt, då de kan ersätta andra symboler och därmed skapa vinst. Om du lyckas få två Wild-symboler bredvid varandra från vänster till höger är du dessutom garanterad vinst. Prova Flowers du också!