Egyptian Heroes

Om du älskar egyptisk mytologi och historia, då kommer du älska spelautomaten Egyptian Heroes. Videospelautomaten tar oss till en tid när de forntida egyptiska faraonerna styrde världen. Bländande pyramider och sfinxer förskönar spelautomaten och ger spelet en viss elegant mystik. Egyptian Heroes, är något du sent kommer glömma och varför inte upptäcka de gudomliga skatter som faraonerna gömde med sin magi? Spelautomaten bjuder på 100 000 mynt i potten, nej det är ingen jackpott – men skulle kunna jämföras med en. För den som älskar gåtfulla faraoner och vackra pyramider är spelet magiskt och helt fantastiskt.

Design och vinstchanser

Det första som du kommer lägga märke till på spelautomaten är alla coola effekter och bland annat futuristiska sfinxsymboler i de fem hjulen. Dessa snygga symboler passar perfekt till spelets färgtema. Här bjuds det på många roliga funktioner och en spelupplevelse som du sent kommer att glömma. Upptäck mystiken och alla hemligheter för att få ut det mesta av spelet. Egyptian Heroes, är ett spel som bara måste upplevas, då den har 20 vinstlinjer och är full med möjligheter. Bland annat har du stora chanser att vinna då det finns vissa vinstlinjer som ger extra vinster. Det är verkligen något Egyptian Heroes bör få beröm för! Du behöver inte ens lägga in en hög insats för att få ut vinster. För att ge dig bättre chanser finns även free spins som kommer öka dina vinstchanser på en gång. Det finns tyvärr ingen progressiv jackpott i automaten, men det borde inte spela någon roll – när vinstpotten är riktigt bra!

Värt att ge spelet en chans

Ta chansen att spela ett spännande och magiskt NetEnt-spel. Som vanligt har den svenska spelutvecklaren verkligen levererat ett fantastiskt spel som du alltid kan räkna med. Kamma hem fina vinster och bli en mästare. Kanske får du en stor vinst som kan ta dig hela vägen till Egypten!